Duw op enter om te zoeken

Eerste contract ondertekend

Author Avatar
Sander Pauwels
Sales Engineer, EASI

Sinds begin deze zomer werk ik voor EASI en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. EASI leek mij de perfecte onderneming om mijn carrière op een gerichte en ondersteunende wijze te starten.

Al snel merkte ik dat het de juiste keuze was.

De hulp en ondersteuning die ik hier krijg van mijn collega's en mijn manager, die ten alle tijden beschikbaar is, is enorm. Dankzij hen heb ik sinds kort ook mijn eerste zelfstandige SmartSales contract afgerond.

Met plezier en trots vertel ik jullie hoe dit gelopen is

Na een verkennend telefoongesprek waarin ik het bedrijf Building Blocks zo goed mogelijk heb gekwalificeerd, ben ik bij hen een eerste keer langs gegaan in Antwerpen. Een zeer interessante meeting gaf me de indruk dat we met SmartSales perfect aan hun noden kunnen voldoen.

Die indruk bleek terecht aangezien mijn contactpersoon na de eerste demo zeer enthousiast was over SmartSales. Twee meetings waren voldoende. Een volgende meeting met onder andere ook zijn technische rechterhand was voldoende om hen beiden te overtuigen van SmartSales. De offerte werd overlopen en getekend.

In januari zal SmartSales bij hen volledig up and running zijn

Vertegenwoordigers van haarproducten Building Blocks is onze eerste SmartSales klant die zich in de sector van haarproducten bevindt. Een sector waarin SmartSales perfect kan fungeren als tool voor de vele vertegenwoordigers. Ze kunnen hun verschillende producten en hun documentatie tonen op de iPad, vervolgens de bestelling ter plaatse afronden (inclusief handtekening!) en per direct hun bezoekverslag opmaken zodat er nadien geen administratief werk meer nodig is.

Daarnaast kunnen ze met SmartSales alle klanten opvolgen, terwijl de Sales Manager een perfect overzicht heeft van de verkoop en van de inspanningen van zijn sales team.

Met deze mooie deal hopen we nieuwe deuren te openen binnen deze sector door eerst en vooral een uiterst tevreden klant te maken van Building Blocks.

Current job openings

Job title
Location
Job title
Location
Job title
Location

Sign up to our newsletter

Follow us

Share this article