Duw op enter om te zoeken

iPad VS laptop

Author Avatar
Sander Pauwels
Sales Engineer, EASI

Laten we beginnen met het intrappen van een open deur: de iPad wordt enorm geloofd voor zijn gebruiksvriendelijkheid.

De grootte en het gewicht van het toestel zorgen ervoor dat de iPad zeer mobiel is en eenvoudig mee te nemen op locatie.

Echter, de mobiliteit is niet enkel buitenshuis merkbaar.

Het kan zeer gemakkelijk gebruikt worden in de zetel of zelfs in bed. Het gaat verder dan dit. De intelligente en voor de hand liggende interface, zorgt voor een geweldige performantie. Dit zorgt, samen met de excellente snelheid van de iPad, voor een zeer aantrekkelijk toestel voor iedereen.

Zowel een kleuter als een senior kan na enkele instructies perfect overweg met een iPad, iets wat met een computer toch enigszins anders is.

Een geschikte iPad

Door het ruime aanbod, is er voor iedereen wel een geschikte iPad. Indien afbeeldingen belangrijk zijn kan een iPad Pro alles duidelijk en met een perfect beeld weergeven. Wanneer mobiliteit bovenaan staat, kan er gekozen worden voor een iPad Mini die bijna zo transporteerbaar is als een smartphone. Qua prijs kan de laptop (gemiddeld € 700) niet concurreren met de iPad (gemiddeld € 400). Daarbovenop komt de iPad met een batterijduur die nadrukkelijk hoger is dan die van een laptop.

Voor mensen die veel op de baan zijn en zelden achter hun bureau zitten, is dit uiteraard noodzakelijk. Bovendien kan de iPad ook nog gemakkelijk worden opgeladen in de auto. Uiteraard zijn de noden van eenieder bepalend voor de keuze tussen een iPad of een laptop. Wij hebben met SmartSales resoluut gekozen voor mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid.

De afweging tussen een iPad of een laptop was dus snel gemaakt.

Current job openings

Job title
Location
Job title
Location
Job title
Location

Sign up to our newsletter

Follow us

Share this article